Skip to content

Financial Controlling & Reporting

Financial Controlling & Reporting heeft als doel financieel ‘in control’ te zijn en blijven. Hierbij is het van belang dat het management betrouwbare en scherpe informatie ontvangt zodat men kwalitatief goede beslissingen kan nemen.

Financial Controlling

Financiële analyse

Accountancy

Accountancy heeft betrekking op financiële verslaglegging voor externe belanghebbenden, zoals aandeelhouders, financiers, Kamer van Koophandel en Belastingdienst.

Fiscaal & Financieel Advies

Met kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk worden verschillende bedrijven en ondernemers van advies op maat voorzien.

Management ondersteuning & Advies

Managementondersteuning en -advies heeft betrekking op de voorbereiding voor strategische en tactische beslissingen.

Human Resource Management

Human Resource Management heeft betrekking op het strategische personeelsbeleid.

Over Ons

PatchWork Finance is voornamelijk actief bij middelgrote (familie)bedrijven in Limburg en Noord-Brabant. Onze dienstverlening bestaat uit Financial controlling & reporting, accountancy, managementondersteuning en fiscale, financiële en HRM-advisering.

De combinatie van deze diensten garandeert een hoog rendement voor uw ondernemingen en een aantrekkelijke kwaliteit-prijsverhouding. Onze inzet is flexibel en we hanteren een no-nonsense communicatiestijl. U wordt vakbekwaam, eerlijk, duidelijk en op maat van advies voorzien.

Wij onderscheiden ons in de markt door meerdere vakgebieden geïntegreerd aan te bieden en op elkaar af te stemmen. We helpen u uw managementbeslissingen weloverwogen te nemen en de lijnen naar de toekomst uit te zetten. Daarbij steunen wij buiten onze eigen organisatie op een uitgebreid kennis- en relatienetwerk van juridische, financiële en fiscale specialisten.